Många bollar för brolin

Ett fullsatt globen eller direktsändning inför tre miljoner tittare. Det är inte mycket i livet som får Anna Brolin att svaja. I alla fall inte innan hon blev mamma. Möt Sveriges vassaste sportankare! Eller blondinen som aldrig ger sig.
Brolin

Ur artikeln

– Jag njuter av att gå in och leda en gala på ett fullsatt globen men kan bli knäsvag när jag stiger på ett plan med Elton och börjar tänka att nu kollar ALLA in hur Anna Brolin ska fixa det här! Förhoppningsvis kommer jag över det. 

Anna är mån om att visa upp sitt liv som det verkligen är. Hon lägger ofta upp osminkade bilder.

–Att stå och direktsända i dubbla täckbyxor efter att ha sminkat sig på en toa i Ryssland är inte glamoröst. Inte kräk i håret och spyor på tröjan heller.

– Jag är så trött på att inte bli tagen på allvar och på att ofta vara ensam tjej på presskonferenser bland 45 män. När jag ställer en helt rimlig fråga till en tränare eller spelare kan de bara flina och säga nåt lusigt. Jag blir förbannad och ställer frågan på nytt. Det är löjligt och förlegat och sportvärlden fortfarande är allt för enkönad i många länder i Sydeuropa, säger Anna. 

Foto: Peter Knutson