Reportage

Som journalist samarbetar jag med några av Sveriges mest kända varumärken. Jag producerar längre reportage som redaktioner lägger ut eller som är baserade på egna idéer. Skriver om allt från relationer, psykologi, hälsa, livsöden, kriminaljournalistik, resor, inredning, hållbarhet och porträtt på kända profiler. Exempel på uppdragsgivare: Tidningen Vi, SvD, DN, Tara, Amelia, Bris, Aftonbladet, Expressen, M magasin, We Effect, Tidningen Land, Socialstyrelsen och Sköna hem.

Mer Smak

Mathjältar

Vågen är en butik där man kan köpa varor utan plastförpackningar, byta sticklingar, prata hållbarhet och idka välgörenhet. En ny mötesplats som har satt Östersund på den gröna kartan. Grundarna Fanny Näslund, Johanna Björkman och Estefanía Coral Andrade är vinnare av Änglamarkspriset 2020

Barn vid 52

Mamma vid 50

Allt fler kvinnor väljer att skaffa barn runt 50. Vi har mött en av dem. Cecilia fick sitt första barn när hon var 52 och sitt andra när hon var 54.
Idag är hon 63 och världens lyckligaste mamma.

Djävulsdansen

Dansa med djävulen

Möt Sanna Lundell och Ann Söderlund. Om kriser, pappor, män och en ny tv-serie, men framför allt om det livslånga arbetet att fokusera på sitt eget liv i stället för på någon annans.

Tidningen Vi konst

Upp till bevis

Efter fem år av studier i fri konst ska nu landets 80 nykläckta konstnärer ta upp kampen om de kreddiga stipendierna, de hetaste galleristerna och om köparnas pengar. Vi möter två av Sverige nya konstnärer som inte har någon plan b. Tvärtom har de bestämt sig för att lyckas.

we effect Mer Smak

Kvinnor som äger

Här är några av världens starkaste kvinnor som aldrig ger upp kampen om sin mark, sin familj och hoppet om ett bättre liv.

Hållbart kaffe

Ekologisk odling gör skillnad, inte bara för naturen utan även för de bönder som odlar hållbart. Följ med in i Nicaraguas regnskog och möt Ramona Gurdiàn, en av landets stolta kaffebönder som odlar kaffet till Coop Änglamark Ekologiska.

Resa M magasin

På rätt kurs

Lär dig spanska, smid ett smycke eller få hjälp att komma över en sorg. Kombinera din nästa resa med en kurs. M Magasin tittar närmare på tre resor för dig som vill komma hem med så mycket mer än en fräsch solbränna.

Brolin

Många bollar för brolin

Ett fullsatt globen eller direktsändning inför tre miljoner tittare. Det är inte mycket i livet som får Anna Brolin att svaja. I alla fall inte innan hon blev mamma. Möt Sveriges vassaste sportankare! Eller blondinen som aldrig ger sig.

Drottning Silvia

Välkommen Ers Majestät

Tillsammans med ett tjugotal före detta kriminella från Sverige reste jag till Vilnius. Där skildrade jag Drottning Silvias besök i stadsfängelset. Exklusivt för Aftonbladet.