Om Åsa Lekberg Steinsvik

Hurrarop från kunder

Åsa Lekberg Steinsvik har under drygt sju år varit projektledare och skribent för medlemssidorna i Coops medlemstidning Mer Smak. Åsa har gjort en journalistisk bedömning av vad som är på gång inom företaget, skrivit texter och tagit fram bildunderlag. Åsa är lätt att samarbeta med, missar inte en deadline och tummar aldrig på sin journalistiska integritet. Egenskaper som är extra viktiga när man jobba med uppdragspublicering. Jag kan varmt rekommendera Åsa Lekberg Steinsvik om du söker en ny kollega till ditt redaktionella team.

Anna Thorsell
Affärsområdeansvarig Uppdragspublicering Vi Media

Åsa har både en knivskarp penna och ett stort hjärta. Med proffsigt engagemang har hon levererat reportage från världens alla hörn för We Effect, och på så vis gett röst till människor som annars inte kommer till tals. Vi rekommenderar henne till alla!

Marcus Lundstedt
Director Media and Advocacy We Effect

Åsa! Jättebra text. Det här blir en fröjd att ha i tidningen.

Anna Thorsell
Redaktionchef Mer Smak Vi media.

Nu har jag sett din film. Så fin den är! Jag blev väldigt berörd, vilka ljuvliga människor. Vilken brilliant idé! Oerhört inspirerande. Hoppas att du kommer att göra mer – och längre – film framöver.

Anna Svensson
Redaktör/Projektledare SVT Dokumentär

Åsa är erfaren och självgående. Säker stilist och vass på rubriker och ingresser och van att textredigera andras jobb. Hon är smidig, trevlig och prestigelös och därför en stor tillgång när det gäller kundkontakt. Åsa är professionell och enkel att ha att göra med.

Margaretha Nordgren
Senior redaktör Tidningen Vi.

Nu har Åsa Lundergård [chefredaktör Amelia] läst och hon lovordar texten! Tycker att den är JÄTTEBRA.

Caroline Geijer
Redaktör Amelia

Vill tacka och säga att vi är supernöjda! Internt får vi hurrarop. Redan nu använder vi texterna när vi vill visa hur det ska kommuniceras och upplevas. Så stort tack!

Ulrika Heby
Projektledare & Programutvecklare Coop Sverige

Tack för text. Mycket bra! Alltid ett nöje att få så genomarbetade texter.

Jan Ekholm
Redaktör SvD Resor

Läste igenom texten liten snabbt nu, den är jättebra!

Åke Persson
Redaktionschef PROpensionären

Av: CMS Oico